Telefon Yol Tarifi WhatsApp

Kahramanmaraş Rent A Car

Maraş Araç Kiralama; tecrübe, kalite ve hizmet anlayışı, müşteri memnuniyeti odaklı çalışmaları ile Kahramanmaraş rent a car ihtiyaçlarınız için 2006 yılından beri büyük bir özveri ile sizlere hizmet etmektedir.

Firmamız, Kahramanmaraş rent a car hizmeti kapsamında titiz operasyonu, güvene ve karşılıklı saygıya dayanan anlayışı ile araç kiralama sektörüne yön vermektedir. Son model araçlar ile hazırladığı filosu her teslimat öncesi dezenfekte edilerek pandemi koşullarının getirdiği riskler en aza indirilmektedir. Oto kiralama hizmetinde müşteri memnuniyetinin öneminin bilinciyle hareket eden Maraş Araç Kiralama, her bir mutlu müşterinin referans olduğunu bilerek hizmet vermektedir. Araç filosunda bulunan son model araç çeşitleri şöyledir:

  • Otomobil
  • Arazi Araçları, SUV
  • Ticari Araçlar

Kahramanmaraş Otomobil Kiralama

Araç kiralamaya karar verdiyseniz, elbette ki belli başlı koşulları sağlayabilmeniz gerekmektedir. 25 yaşını doldurmuş ve en az 3 yıllık uluslararası bir ehliyete sahip olan kişiler araç kiralaması yapabilirler. Ehliyet şartı D, C, B ya da A grubu araçlar için geçerlidir. Kısa süreli otomobil kiralamada en az 3 günlük kiralama yapılmaktadır. Uzun vadeli kiralamalar için detaylı bilgi almanız gerekmektedir.

Ödenecek kira bedeli içinde; kasko, bakım, yağlama ve KDV bulunmaktadır. Diğer ek hizmetler ücrete tabidir. Bebek oto koltuğu için 48 saat önce kiralama talebinde bulunulması gerekmektedir. Kahramanmaraş bölgesinde otomobil kiralama hizmeti almak için filodan seçeceğiniz size uygun bir araç ile ilgili bilgi alabilirsiniz.

Kahramanmaraş Arazi Aracı Kiralama

Farklı ihtiyaçlarınız için gereken farklı araç çeşitlerini ‘Arazi Aracı Kiralama’ hizmeti ile inceleyebilirsiniz. Arazi tipi ve SUV araç filosunun en yaşlısı 3 yaşındadır. Arazi araçları da diğer tüm araçlar gibi kaskolu olarak hizmet vermektedir. Birbirinden şık, konforlu ve güvenli araçlar, gerekli tüm bakımları yapılmış ve kolay sürüş için hazır hale getirilmiş olarak size teslim edilir. Aracınızı kullanırken olumsuz bir tecrübe yaşamamanız için gereken tüm tetkik ve çalışmalar yapılmıştır. Size sadece seyahatinizi düşünmek ve huzurla yolda olmak kalır.

Kahramanmaraş Ticari Araç Kiralama

Ticari araç ihtiyaçlarınız için de en son modellerden oluşan filoya sahip ‘Ticari Araç Kiralama’ hizmetinden faydalanabilirsiniz. Diğer araç tiplerinde olduğu gibi ticari araç kiralamalarında da kredi kartı, sanal pos ya da nakit olarak kira bedelinin tümünü ödemeniz gerekmektedir. Toplam kira bedelini dilediğiniz para birimi ile yapabilirsiniz. Tüm araç kiralama hizmetlerinde trafik cezaları ve otopark ücretleri kiralama yapan tarafa aittir.

Kahramanmaraş Rent A Car Hizmeti Nasıl Alınır?

Maraş oto kiralama yapmak için marasarackiralama.com web sitesini ziyaret etmeniz ya da 0507 009 27 06 telefonu aramanız gerekmektedir. Güler yüzlü hizmet anlayışı ve müşteri memnuniyetini benimsemiş yetkili personel tarafından tüm sorularınız yanıtlanmaktadır. Tüm ihtiyaçlarınız için 7 gün 24 saat ilkesiyle hareket edilmektedir. Seçeceğiniz aracın kendinize ve kullanımınıza uygun olmasına dikkat edilmelidir. Aracın seyahat boyunca doğacak tüm ihtiyaçlara yanıt vermesi elzemdir.

Araç kiralama hizmeti alırken kişisel tecrübeniz yanında deneyimli ve eğitimli personel tarafından yapılacak öneri ve yönlendirmeler de dikkate alınmalıdır. Kusursuz bir araç deneyimi ve seyahat için hem son model araçların konforundan hem de günün getirdiği ekonomik yaptırımlardan dolayı uygun fiyattan yararlanmak akıllıca olacaktır. Maraş Araç Kiralama; kaliteli hizmet, uygun fiyat ilkesi ile en iyi hizmeti en uygun fiyatla sunmaya özen gösterir.

Araç Kiralama Şartları Nelerdir?

Araç kiralama hizmeti için hazırlanan ‘Araç Kiralama Sözleşmesi’ ile hem kiralayan hem de kiralama yapan tarafın haklarının korunması hedeflenir. Güvene dayalı kiralama sisteminde bazı şartlar ve kuralların net olarak belirlenmesi her iki tarafın da faydasınadır. Kiralama hizmeti için yapılacak sözleşmenin içeriğinde genelde şu konular yer almaktadır:

  • Kiralama için gerekli yaş sınırı 25’tir.
  • B, C, D ve A gurubu araçlar için kiralama yapacak kişinin en az 3 yıllık uluslararası bir ehliyeti olması gerekmektedir.
  • Kiralama süresi minimum 3 gündür.
  • Kiralama bedeline dahil olan kasko, bakım, KDV dışında verilecek tüm ek hizmetler ekstra ücrete tabidir.
  • Ödemeler kiralama başlangıcında toplam bedel tahsil edilerek yapılır.
  • Kiralayan ve varsa ek sürücünün ehliyetinin bir kopyası kiralayan tarafından alınmaktadır.
  • Kiralama sürecinde ortaya çıkacak her tür ek masraf kiracı tarafından ödenir.
  • Teslim etme tarihinde belirtilen tarih ve saatten sonra yaşanacak gecikmeler cezaya tabidir.

Tüm bu noktaların açıkça beyan edildiği oto kiralama anlaşmasında oto kiralayan ve kiraya veren tarafların açık kimlik, adres, iletişim bilgileri yer alır. Ayrıca aldığı ek hizmetler var ise sözleşmede muhakkak belirtilmelidir. Sorunsuz ve huzurlu bir kiralama için tüm bu prosedürler yanında aracı aldığınız ve teslim etmeniz gereken saatlerin muhakkak anlaşmada yer almasını sağlayın. Aracı kiralayanın açıkça belirttiği amaçlar dışında kullanmamaya özen gösterin.