Telefon Yol Tarifi WhatsApp

Kahramanmaraş Araba Kiralama

Türkiye’nin en güzel şehirlerinden biri olan Kahramanmaraş’a gelen misafirler, günlük aktivitelerini gerçekleştirebilmek için araca ihtiyaç duymaktadırlar. Maraş Araç Kiralama firması, 15 senelik tecrübesi ile Kahramanmaraş misafirlerinin araç kiralama ihtiyaçlarını karşılamaktadır. Şehir içerisindeki araç kiralama sektörüne şeklini veren firma, müşteri memnuniyet anketlerinde de oldukça başarılı geri dönüşler almaktadır. Kahramanmaraş araba kiralama hizmeti de bu vizyon çerçevesinde sunulmaktadır.

Maraş Araç Kiralama firması, her sene son model arabalar ile hizmet vererek müşterilerinin güvenini kazanmıştır. Sektörde saygı, güven ve dürüstlük üzerine ilkeli bir vizyon belirlemiş olan firma, ekonomik olarak da oldukça uygun fiyatları ile dikkat çekmektedir. Firma aynı zamanda araç kiralamanın yanında rent a car şoförü ve transfer gibi hizmetler vererek ürün yelpazesini oldukça genişletmiştir.

Firma, geçmişten bugüne kadar gelmiş olan tecrübesinin yanına oldukça modern ve çağı yakalayan bir anlayış benimsemektedir. Her şeyden önce müşteri memnuniyeti Maraş Araç Kiralama için en üst sırada yer almaktadır.

Kahramanmaraş Araba Kiralama Yolları

Maraş Araç Kiralama firması kişisel ve kurumsal güvenliğe oldukça önem vermektedir. Firmanın yasalar çerçevesinde belirlediği sınırlar içerisinde olan her insan, Maraş Araç Kiralama’nın sunduğu hizmetten faydalanabilmektedir. Kahramanmaraş’ta keyifli, rahat ve konforlu bir ulaşım isteyen insanların Maraş Araç Kiralama’dan araba kiralayabilmesi için ihtiyaç duydukları şartlar şunlardır:

  • Müşterilerin en az 3 yıllık A, B, C, D grubu araçları kapsayan ve uluslararası geçerliliği olan bir ehliyete sahip olması gerekmektedir.
  • Araç kiralaması yapacak kişilerin 25 yaş ve üstü olması gerekmektedir.
  • Aylık ya da yıllık kiralama seçeneklerini değerlendiren müşteriler için özel kiralama fiyatları uygulanmaktadır.
  • Normal kiralama yapmak isteyen müşteriler en fazla 3 günlük kiralama yapabilmektedirler.
  • Pasaport, kimlik ve yolculuk bilgileri tamamlanmış olan misafirlerden depozito ücreti alınmamaktadır.
  • Maraş Araç Kiralama’nın filosunda yer alan araçların hepsi en fazla 3 yaşındadır ve kaskoludur.
  • Kiralama işleminden 48 saat öncesinden firmaya gerekli bilgileri veren kullanıcılara bebek koltuğu da kiralanmaktadır. Bebek koltukları 3 yaşa kadar bulunmak ile beraber en faza 19 kg tartmaktadır.

Kahramanmaraş Araba Kiralarken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Özellikle Kahramanmaraş’a turistlik gezi amacı ile gelen insanlar, araba kiralama hizmetlerine ihtiyaç duyabilmektedir. Bunun nedeni, insanların hiç bilmedikleri bir şehirde toplu taşıma kullanmak istemeyip son derece konforlu ve hesaplı bir şekilde şehri keşfetmek istemeleridir. Anca, araba kiralama sektörü, yüksek talebe sahip bir sektör olduğu için Kahramanmaraş araba kiralama hizmeti almadan önce dikkat edilmesi gereken bazı püf noktalar mevcuttur:

  • Araç kiralamadan önce kaç kişi olacağınıza ve seyahat rotanıza göre dizel mi yoksa benzinli araçların mı daha uygun olacağına karar vermek,
  • Geziniz için Kahramanmaraş’a gelmeden önce araba kiralamak için erken rezervasyon yaptırarak çeşitli indirim imkanlarından yararlanmak,
  • Daha sonrasında karşılıklı mağdur olmamak için sözleşmeyi en ince detayına kadar konuşmak ve detayların üstünden firmayla birlikte geçmek.

Bütün bu püf noktalarına dikkat ederek araç kiralayabileceğiniz gibi, Maraş Araç Kiralama firması sizin için en iyi hizmeti vererek sizi ekstra araştırma zahmetinden kurtarır.

Kahramanmaraş Araba Kiralama Fiyatları

Kahramanmaraş, içerisinde pek çok tarihi mekân ve doğal güzelliğin bulunduğu bir şehirdir. Maraş Araç Kiralama, müşterilerine keyifli bir Kahramanmaraş gezisinin aracını sunmaktadır. Firma birbirinden farklı markada, son model ve kullanım şekline göre tercih edilebilen araçlarıyla oldukça geniş bir araç yelpazesi sunmaktadır.

Maraş Araç Kiralama firmasının temel amacı müşteri memnuniyetidir. Bu sebeple standartları belirleyen kalitesinin yanında oldukça ekonomik fiyatları ile de sektörde ilk tercih edilen firmalardan biri olmuştur. Firmanın Kahramanmaraş araba kiralama hizmeti için müşterilere verdiği fiyatlar içerisinde yer alan zorunlu kalemler şunlardır:

  • Bakım, onarım, yağlama ve poliçe ücretlere dahildir.
  • Yasal zorunluluk gereği fiyatlara ek %18 KDV bulunmaktadır.
  • Araçta kullanılması gereken yakıt müşterinin kendisine aittir.

Bu standartlara ek olarak, aracın kullanım durumu, günü ve mesafe gibi kıstaslar da dikkate alınarak müşteriler için en uygun fiyatlar belirlenmektedir.

Kahramanmaraş Araba Kiralama İletişim

Kahramanmaraş şehrinde araba bulma konusunda sıkıntı yaşayan insanların ilk adresi Maraş Araç Kiralama’dır. Oldukça uygun ve kaliteli hizmet veren firmaya pek çok alandan ulaşmak mümkündür.

Firmanın internet sitesi içerisinde müşteri yorumları bulunmaktadır. Maraş Araç Kiralama firmasından araç kiralamayı ya da diğer hizmetlerinden yararlanmayı planlayan insanlar için diğer müşterilerin yaptıkları yorumları görmek oldukça önemlidir. Şeffaf hizmet anlayışı, firmanın güvenirliğini gün geçtikçe daha çok arttırmaktadır. Maraş Araç Kiralama firmasına ulaşmak isteyen insanların izleyeceği yollar şunlardır:

  • Maraş Araç Kiralama internet sitesinin iletişim bölümündeki formu doldurarak irtibat kurulabilmektedir.
  • İletişim formunun yanı sıra firmanın telefon numaraları ve e-mail adresi de yine Maraş Araç Kiralama sitesinin iletişim bölümünden temin edilebilmektedir.